Forandring fryder!

Nå våres det på Blefjell, og alle hjerter gleder seg. I hvert fall bobler våre over av glede over å se drømmen manifestere seg i noe mer konkret enn høyreiste furuer og stolte bjørketrær. Vakre er de, men for vår del må de gjerne vike plassen for stein, grus og jord akkurat denne våren.

Vi er heldige og har en lokal entreprenør som bor på Blefjell. Bjarne er nøyaktig og har stor lokalkunnskap. Vi har en liten bekk som renner langs enden på tomta, og denne er viktig for oss å bevare. Her har Bjarne kommet med gode innspill, så nå regner vi med at Barkebåtkonkurransene med barn og barnebarn er sikret. Håper vi også får plass til en liten kjøkkenhage et sted på tomta, for vi ønsker nok å bo der sommerhalvåret etter hvert.

Trenger du – eller noen du kjenner – en entreprenør i nærheten av Kongsberg, så får Bjarne Buen absolutt tommel opp fra oss!

Vi har ryddet litt tomt også. Har kjøpt inn både motorsag, dugelig verneutstyr, bukker og alt annet av kommende nødvendigheter for fjellhyttefolk 🙂 Åh ja – også høvelig rasteutstyr, for sånt er viktig når man jobber. Første måltid ble inntatt i strålende sol på vippende krakker. Men vi nøt utsikten, maten smakte godt, og vi fikk en ørliten følelse av hvordan det vil være å nyte kaffen på terrassen.

Ellers går dagene nå til samtaler med rørlegger- og elektrikerfirmaene. Uten å si for mye, så kan det jo nevnes om dere er i prosessen med hyttebygging; det er viktig å bruke tid på å sjekke at leverandørene faktisk leverer den kvaliteten som kontrakten med hytteleverandøren tilsier at skal leveres 😉

Men dere – på torsdag kommer første del av møbelleveransen! Vi vet jo ikke lenger når hytta vil stå ferdig, men den dagen vi får nøkkelen – da skal alt være på plass, så dugnadsgjengen kan bære, montere og skru det de hæler og orker. Om dere leser unger – dugnadsgjengen – det er dere, det 🙂

Til vi snakkes igjen, ta vare på hverandre!

Hilsen Kjersti og Lars Christian

2 kommentarer til «Forandring fryder!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *