Bare uker igjen nå!

Vi føler at egoismen flommer over denne vinteren. For mens hyttefolket der ute nyter flotte skiløyper, kaffe på termos og vakkert vinterlandskap, så venter vi på at snøen skal forsvinne. For nå er det bare uker igjen til entreprenøren vår Bjarne Buen, begynner å grave ut tomta! Og derfra går det slag i slag med støping, møter, bygging og handling. Estimert start for Telemarkhytter er mai, og med deres garantitid på 30 uker, skal hytta pr nå stå ferdig i uke 52.

Det går normalt raskere, for Telemarkhytter har godt etablerte team og det har vært fascinerende gjennom vinteren å følge byggeprosessene. Vi krysser alt vi har for at Bjarne kan starte tidligere slik at hytta står ferdig så vi kan feire jul med alle barn og barnebarn der.

I mens skal mye på plass, og vi koser oss med instagraminspirasjon, Hytteliv og planlegging. Blant annet skal vi ha lamper, og som tidligere fortalt så har vi forelsket oss totalt i Hadeland Glassverk sine glasskuler. Men vi må ha mer enn en lampe, og disse er også fine:

Telemarkhytter har god kvalitet på alt i sin standardleveranse. Det er kjøkken fra Kistefoss, flotte gulv, og fine fliser på badene. Vi ønsker å tilpasse litt, og bytter blant annet vasker på badene. Svoger og søster har stein i dusjen på sitt bad og det er virkelig fint! Kanskje noe vi skal gå en ekstra runde og tenke litt på?

Vi forsetter å planlegge mens vi venter, og prøver å finne stemningsskapende interiør som vi begge liker og som samtidig er praktisk. Det får komme litt etter hvert. Sjekk gjerne ut vår instragram (@blefjellhytta) for mer inspirasjon!

Til neste gang!

Kjersti og Lars Christian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *