Møbler før hytte

I likhet med mange andre som bygger hytte, så lurte vi veldig på hvordan interiøret skulle bli. Skulle vi veldig tradisjonelt og få plass til bestemors rosemalte boller? Mer industrielt, kanskje? Kalde farger? Eller varme farger? Måtte vi egentlig ha en spesiell stil? Ingen av oss er spesielt opptatt av interiør, men vi vet hva vi liker. Og hvilken stemning vi ønsker oss. 

Vi trenger alt til hytta: spisestue og stoler, møbler til stue og loftstue, 4 soverom, gang.. For ikke å snakke om alt som vi vil trenge for å kunne leve og bo på hytta. Og litt tilfeldig endte vi faktisk med å gjøre en avtale om alle de store tingene lenge før hytta er bygd. 

En dag dro vi til Fagmøbler i Drammen, bare for å sjekke ut hva vi likte. Og før vi egentlig skjønte helt hva som skjedde, så hadde vi innredet hele hytta. I hodet og på mobilen, i hvert fall ;->  Med god veiledning og et mobilkamera som gikk varmt, så fant vi utrolig mye flott! Og vi fant ut at fargegreiene løste seg selv når vi falt pladask for en herlig rustfarget sofa. Da slo vi like gjerne til, og bestilte en lik – men sovesofavariant – til stua oppe. Og med det, så var vel fargeskalaen relativt definert.

Det lure med å legge en møbelplan så tidlig, er at man da gjennom hele året kan følge med på de ulike kampanjene og bestille etter hvert som ting kommer på tilbud. Vi fikk til en pakkeløsning og sparte faktisk over 100 000 kr på det.

Nå kan vi nyte tida framover og heller se på alle de små tingene som skaper den rette stemningen. Porselen, lykter, bilder, tepper, lamper.. Vi får ta litt etter hvert og glede oss over hver ting vi kan pakke ned i Larsbukassene.

Vi høres!

Hilsen Kjersti og Lars Christian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *